Jelentkezés

Nagyon örülünk, hogy érdeklődsz az önkéntes diakóniai év iránt! Kérjük, figyelemmel olvasd végig a mellékelt rövid tájékoztatót!

2024-ben március 20.-ig várjuk a jelentkezésed! Ehhez szükséged lesz egy kitöltött jelentkezési lapra az adott ország nyelvén, valamint a további dokumentumokra:

  • egy motivációs levélre, amelyben kifejted, hogy miért szeretnél önkéntes lenni
  • 2 ajánlásra, olyan személyektől, akik jól ismernek. Az egyik személy legyen lelkipásztor vagy vallástanár. Az ajánlók nem lehetnek családtagok. Így például szülőktől vagy testvérektől nem várunk ajánlásokat!
  • 1 db igazolványképre

A kitöltéssel kapcsolatosan tájékoztatásul néhány példát említünk:

  • Németország, Ausztria – német nyelvű jelentkezési anyagot kérünk.
  • Nagy-Britannia – angol nyelvű jelentkezési anyagot kérünk.
  • De például Hollandia, Csehország, Lengyelország stb. is az angol nyelvű jelentkezési lapokat várjuk!

Kérjük, hogy a jelentkezési laphoz csatolt anyagokat fordítsd le, vagy készüljön a jelentkezés nyelvén. Tehát, ha az ajánló személy magyar nyelven írja az ajánlást, azt csatolhatod magyarul, de szükséges, hogy az adott ország nyelvére is lefordítsd.

A jelentkezéshez szükséges anyagot olvasható formában várjuk. Kérjük, ügyelj arra, hogy minden pontosan ki legyen töltve!

A jelentkezési lapok beérkezése után azokat feldolgozzuk, és minden érdeklődőt meghívunk egy  beszélgetésre, hogy tájékoztassunk a konkrét lehetőségekről és mindenkivel megismerkedhessünk!

A teljes jelentkezési anyagot az e-mail címünkre várunk: ode@jobbadni.hu

Letölthető jelentkezési lapok